FÜSTÖLT KOLBÁSZOK
Válogatott alapanyagokból, hagyományos receptúra alapján, kőfüstölőben készült házi kolbászok. A kellemes ízvilág a fűszerek és a hagyományos füstölés alkalmazásának eredménye. A termékek színét és csípősségét a Magyarországon termelt paprika biztosítja.
KÜLÖNLEGES FÜSTÖLT SZALÁMIK
Válogatott húsokból készített, hagyományos receptúra alapján, kőfüstölőben füstölt, magas élvezeti értékű, hosszan érlelt húskészítmények.
FÜSTÖLT HÚSOK
Nemes húsrészekből, hagyományos eljárással készített, kőfüstölőben füstölt termékek.
FÜSTÖLT SZALONNÁK
Válogatott sertés, illetve mangalica bőrös, formázott szalonnákból, hagyományos eljárással készített, kőfüstölőben füstölt termékek.
FÜSTÖLT FEKETEKŐI PRÉMIUM TERMÉKEK
Gondosan válogatott húsrészekből, prémium minőségű fűszerek felhasználásával, hagyományos eljárással készített, kőfüstölőben füstölt termékek.
FÜSTÖLT, FŐTT TERMÉKEK
A sertés nemes részeiből készített formázott és válogatott ínyencségek, melyek füstölés és főzés után nyerik el végleges formájukat és utánozhatatlan ízvilágukat.
FELVÁGOTTAK
Felvágottjaink ellenőrzött alapanyagokból, válogatott fűszerek kombinációjával készülnek, a minőségi garancia jegyében.
FŐTT SONKÁK
Sertés combhúsból készített tradicionális sonkafélék. Omlósságukat, magas élvezeti értéküket a füstölés utáni hőkezelésnek köszönhetik.
FÜSTÖLT, FŐTT TÖLTELÉKES ÁRUK
Magas hústartalmú termékek, magyaros fűszerezéssel. Színkialakításukban fontos szerepet játszik a bükkfával történő meleg füstölés, melynek a termékek tűzpiros színe köszönhető.
DISZNÓTOROS TERMÉKEK
E termékeink készítésénél a hagyományokat tartottuk szem előtt, ízesítésükben a majoránna, a vöröshagyma és a bors dominál. A tradicionális elkészítési mód még közelebb hozza a falusi ízek hangulatát.