• info@palatin.hu
  • +36 34 571041 CZ/SK: +36 30 390 9453

Bemutatkozás

A Palatin család tradícióit folytatva, a család harmadik generációjaként, cégünk kézműves hústermékek készítésével foglalkozik. Tata városában, az autópálya mellett, az EU normáknak megfelelő húsüzemet működtetünk.

Termékeink SERTÉS, MANGALICA, illetve MARHA, SZÜRKEMARHA, SZARVAS, LÓ és SZAMÁR húsból készített füstölt kolbász- és szalámifélék, valamint füstölt húsok és szalonnák. Ezen kívül gyártunk főtt sonka féléket, füstölt-főtt készítményeket, füstölt-főtt töltelékes árukat, felvágottakat, és disznótoros termékeket.

Ezek mind saját karakterrel rendelkező, eltérő ízesítésű árufajták: csemege, enyhén csípős, illetve erősen csípős fűszerezésűek. Ami közös bennük, hogy garantált minőségű, kiváló alapanyagokból készülnek.

Célunk, hogy a fogyasztói társadalom minden egyes tagja – kortól és nemtől függetlenül – megtalálja választékunkból az ízlésének megfelelőt. Filozófiánk: Tisztességes árért kiváló és állandó minőségű árut adjunk az év minden napján viszonteladóink részére. Ahhoz, hogy ezt betarthassuk, szigorúan betartjuk az élelmiszerbiztonsági szabályokat, a HACCP rendszer előírásait. Rendszeres, napi vizsgálatokkal ellenőrizzük gyártási folyamatainkat és termékeinket, valamint rendszeresen laborvizsgálatoknak vetjük alá áruinkat.

A Palatin Hús Csapata

Keresse munkatársainkat bizalommal.

Palatin Imre

Ügyvezető

Palatin Balázs

Cégvezető

Darmstadter András

Üzemvezető

Thoma Péter

Irodavezető

Kluber Attila

Értékesítő